PLASTIČNA I REKONSTRUKTIVNA HIRURGIJA

Vaša prednost je cena i kvalitet. U našoj ordinaciji, dobijate vrhunsku uslugu po najpovoljnijim cenama.

ZATEZANJE KAPAKA- od 500 €

Blefaroplastika. Tako se zove estetski zahvat kojim se s očnih kapaka skida višak opu-štene kože ili koriguju podočnjaci. Operacija se radi u opštoj ili lokalnoj anesteziji i traje najviše 1 sat.

OPERACIJA NOSA - 2,200 €

RINOPLASTIKA Najteža i najdelikatnija operacija, izazov za svakog hirurga. Radi se na slepo da ne bi bilo vidljivih ožiljaka. Skida se „grba", koriguju krivi, predugački ili preširoki nosevi, ublažavaju baburasti vrhovi. Anestezija je lokalna ili op- šta, zavisno od slučaja, a operacija traje oko 2 sata.

LIFTING LICA

LIFTING Podmlađivanje i ulepšavanje celog lica ili pojedinih delova. Ožiljci se skrivaju u kosi ili iza ušiju. Operacija se radi u opštoj anesteziji i traje 2-3 sa- ta.

POVEĆANJE USANA - od 150 €

Punjenje - Usne se povećavaju ubrizgavanjem sopstvenog masnog tkiva ili sintetskih materijala (silikonski gel, kolagen, poliakrilamid, hijaluronska kiselina). Dejstvo traje 6 meseci, anestezija je lokalna.

UKLANJANJE PODBRATKA - 900€

Minilifting i liposkulptura. Cilj je eliminisanje podvaljka ili viška opuštene kože (takozvani „ćureći vrat"). Operacija traje 1-2 sata, u lokalnoj anesteziji

KOPERACIJA GRUDI - 2.400 €

Mamaplastika Povećanje se vrši pomoću implantata napunje-nih silikonskim gelom, poliuretanom ili fiziološkim rastvorom. Veličina varira od 50 do 500 ccm, a najčešće se ugrađuju implantati od 200 do 350 ccm. Ožiljci su gotovo nevidljivi a operacija, u opštoj anesteziji, traje oko 2 sata.

ZATEZANJE STOMAKA OD 2.500 €

. Odstranjuje se višak kože i masnog tkiva sa trbuha. Operacija je bolna i ostavlja ožiljak dug i do 20 cm (može se pokriti gaćicama). Zahvat traje 3 sata, u opštoj anesteziji.

OPERACIJA UŠIJU - 500€

Operacija ušiju ili korekcija ušiju spada u jednu od češćih intervencija u modernoj estetskoj hirurgiji. Cilj operacije je da se koriguje klempavost, da se dobije prirodni oblik uva pacijent

ZAKAŽITE BESPLATAN PREGLED

Pozovite nas